Világító reklámtáblák

A világító reklámtáblák használata sokkal igényesebb megjelenést ad  az Ön üzletének is. A világító reklám sokkal nagyobb hatékonysággal  rendelkezik, az Ön üzlete feltűnőbb lesz, hiszen este, sötétedés után  is a feltűnő reklámok jobban felkeltik a járókelők érdeklődését.

ref1_net

1. Világító doboz: 

A legelterjedtebb megoldása a világító reklámoknak. Alumínium profilból hegesztett alapszerkezetből áll, ebbe kerül bele egy plexi előlap ami a reklámot hordozza. A feliratozás készülhet fóliakivágással, illetve digitális nyomtatással is. Nagyobb méret esetén a grafikát nem plexire kasírozzuk, hanem egy feszített fóliás hordozószerkezetre. A reklám készület kétoldalas kivitelben is, így falra merőlegesen is kihelyezhető. A doboz vastagsága a profiltól, és mérettől függően 15cm. A tábla belső megvilágításáról neoncsövek gondoskodnak, kiváló alapanyagok használatának köszönhetően garantált az egyenletes, erős világítás.

ref2_net

2. Formázott világító doboz:

A világító doboz profil elemeit adott formára, illetve ívben meghajlítva, bármilyen alakú doboztest összeállítható. A plexi táblát marógép segítségével lehet formára a doboz formájához alakítani.

3. Reflektorral megvilágított tábla:

A PVC vagy fém alapú (nem világító) reklámtáblát külön felszerelt reflektorok világítják meg, ezáltal a reklámtábla éjszaka is jól láthatóvá válik. Nem olyan igényes mint a világító doboz, de jóval kedvezőbb ár-érték arányú megoldás.

További információkkal szívesen állok rendelkezésére a Kapcsolat menüpont alatt.