Nem világító reklámtáblák


nemvil_net1

A reklámtáblák fontosabb funkciói:

Tájékoztatás: Ez a legfontosabb funkció, felhívni a lehetséges vásárló figyelmét az üzletre, közli pontos helyét, tevékenységi körét, esetleg annak nyitva tartását.

Eladáshelyi vásárlásösztönzés: Célja az értékesítés helyén a vásárló figyelmének felkeltése valamely termékre, szolgáltatásra vagy egy éppen aktuális akcióra.

A nem világító reklámtáblák lehetséges műszaki kivitelei:

Műanyag alapú (habosított PVC) reklámtábla:

Főként beltéri használatra ajánlott, de kültéri megjelenésre is használható PVC alapú reklámtábla. 3-10mm vastagságban elérhető alapanyag választék. A grafika készülhet fóliakivágással, vagy digitális nyomtatással is. A legkedvezőbb ár-érték arány.

nemvil_net2

Fém alapú reklámtábla: Tartósabb és igényesebb kivitel a PVC-nél, kedvező ár-érték arány. Két fő kivitelben létezik, normál 1-1.5mm vastag ALU lemezből, vagy DIBOND 3-5mm vastag szendvicslemezből készülhet. A táblák felülete gyárilag festett (fehér vagy ezüst, illetve néhány színben). A táblára kerülő grafika készülhet fóliakivágással, vagy digitális nyomtatással is.

Reflektorral megvilágított tábla: A PVC vagy fém alapú (nem világító) reklámtáblát külön felszerelt reflektorok világítják meg, ezáltal a reklámtábla éjszaka is jól láthatóvá válik. Nem olyan igényes mint a világító doboz, de jóval kedvezőbb ár-érték arányú megoldás.

További információkkal szívesen állok rendelkezésére a Kapcsolat menüpont alatt.