Autódekoráció

A cég használatában lévő személy-, és teherautók rendkívül hatékony reklámfelülettel rendelkeznek, kellően megtervezett és kivitelezett grafikával rendkívül figyelemfelkeltőek, nagy előny hogy az autók mozgás közben széles réteg felé tudják továbbítani a cég reklámüzenetét.

Több járműből álló flotta esetén a gépkocsik azonos dekorációja erősíti a cég arculatát, image-ét.

Autódekorációk lehetséges típusai:

Egyszerű autófóliázás: Főleg fóliakivágással készül, illetve digitális nyomtatással kombinálható, a grafika nem az autó egészét borítja, hanem csak bizonyos részeit. Kedvező áron kivitelezhető, viszont nem olyan feltűnő megjelenési mód.

36706_279271_500x300

Az autó teljes felületének dekorálása: A gépkocsi teljes felületét beborító reklám. Itt a kivitezésnél előtérbe kerül a digitális nyomtatás, illetve a speciális autódekorációs fóliák alkalmazása. E fóliák legfontosabb jellemzője, hogy tökéletesen ráigazíthatók az autó formájára, illetve hosszú távon is tartósak maradnak.

Mágnesfólia: A reklám hordozója egy vékony specális mágneses fóliaréteg, erre kerül felragasztásra a grafika. A mágnesfólia az autóról bármikor egy mozdulattal eltávolítható, és bármikor visszatehető. Főleg kis méretekben, és sík felületeken használható.

További információkkal szívesen állok rendelkezésére a Kapcsolat menüpont alatt.